Een Werk aan de Muur shop

Krachtige Dahlia Pompon

- Werkcode: 920 737

Seraina Vollmar over Krachtige Dahlia Pompon

Van ochtendlicht tot avondlicht. Dagenlang blijft deze rode verfijnde bloem je charmeren. Hoe ze tekent in het licht, is een genot voor het oog. De rest van het boeket vervaagd hiernaast.
Seraina Vollmar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Seraina Vollmar

Door mijn kijk op de wereld, licht ik vanuit andere perspectieven (de kleine) dingen uit. Ik hoop daarmee dat jij je weer kan verwonderen over over de kleine dingen in onze wereld. Deze echtheid leg ik vast zonder creatieve filters. We zetten immers al zoveel naar onze eigen hand.

Sinds mijn 10e ben ik hiermee in de weer. Met 'kostbare' compact camera inclusief SUPERMACRO-functie, naar Bridge- en Spiegelreflexcamera, tot hedendagen de Fujifilm systeemcamera waar ik lang naar heb uitgekeken. Mijn favoriete 'allround' Canon-lens 35mm MACRO gaat nog altijd mee op pad.

Sinds een aantal jaar, wandel ik samen door het leven. Je zal zo af en toe ook een prachtig exemplaar van hem in de webshop kunnen verwachten ;). Hij heeft het!!

Alle werken van Seraina Vollmar


Waarom je kiest voor Krachtige Dahlia Pompon als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Krachtige Dahlia Pompon

Koop de foto Krachtige Dahlia Pompon van Seraina Vollmar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 920 737
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.