Een Werk aan de Muur shop

Krentenboom vol witte bloesem

- Werkcode: 977444

Karla Leeftink over Krentenboom vol witte bloesem

Na een aantal koude nachten is het eindelijk zo ver en barsten de knoppen van de krentenboompjes open. Het is lente. Een grote krentenboom staat uitbundig te bloeien in Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op de achtergrond staan nog veel meer kleinere krentenboompjes. Deze boompjes zijn bewust vaag gehouden zodat ze als zachte achtergrond dienen voor de grotere, vrijstaande boom op de voorgrond. Zo gaat de aandacht naar de voorste boom met de fijne witte bloemetjes.

Het geheel heeft een prachtige naturel uitstraling, waardoor het in verschillende interieurs past. Een vierkante uitsnede is ook een goede optie. De lichte tonen en het onderwerp kunnen zorgen voor een ontspannen gevoel. De rust straalt er van af. Met dit werk haal je het voorjaar in huis.
Karla Leeftink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink fotografeert het liefst in de rust en stilte van vroege ochtenden met een vleugje mysterieuze mist. Het Drentsche-Aa gebied en het Reestdal zijn daarbij ideaal met de veelvuldig voorkomende witte wieven. Ook houdt ze van weidse Wadden landschappen en ruige Noorse fjorden landschappen. Staand onder de sterrenhemel is ze in haar element en onder de indruk de schepping. In een bevroren plas en op knoesten van bomen ziet ze spontaan abstracte kunstwerken voor zich.

Bij haar natuurpresentaties deelt ze enthousiast haar natuurbelevenissen en laat anderen zo door middel van haar foto- en videomateriaal meegenieten. Ze heeft een kaartenlijn opgezet met inmiddels ongeveer honderd kaarten, waarin ze eigen fotomateriaal heeft verwerkt. Ze levert foto’s aan tijdschriften en is auteur van het boek “Reeën het jaar rond “. (uitgekomen in 2018)

Alle werken van Karla Leeftink


Waarom je kiest voor Krentenboom vol witte bloesem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Krentenboom vol witte bloesem

Koop de foto Krentenboom vol witte bloesem van Karla Leeftink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 977444
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.