Een Werk aan de Muur shop

Kruipende gevleugelde

- Werkcode: 569 066

Angelique Koops over Kruipende gevleugelde

De foto bestaat uit een eucalyptusblad en een insect, waarschijnlijk een rupsendoder. Dit is voor mij een bijzondere foto, want normaal gesproken fotografeer ik buiten in de natuur. Maar deze foto is gemaakt in een fotografiestudio. Dit betekende een heel andere werkwijze, met ook hele andere mogelijkheden. Buiten had ik deze foto niet snel kunnen maken; een klein zuchtje wind en het insect zou weer verdwijnen. Voor mij straalt de foto rust en verstilde natuur uit en heeft een bijzondere sfeer.
Angelique Koops profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Angelique Koops

Bij het maken van beeld zoek ik de verbinding met mijn gevoel en intuïtie, om me van daaruit te verbinden met de natuur om me heen. Ik zoek de rust en de stilte en laat de schoonheid van de natuur rustig op me afkomen. Dan duik ik de diepte in en probeer ik het dromerige, het sprookjesachtige en de tijdloosheid die ik dan ervaar in beeld te brengen.

Schoonheid, verstilling, rust, natuur en verwondering. Deze eigenschappen wil ik meegeven aan de uitstraling van een beeld. Mijn wens is dat mensen die ernaar kijken ook iets van de schoonheid of verstilling ervaren en een beetje tot rust komen. Of zich ook even verbonden voelen met de natuur, als het een drukke en hectische dag is geweest en er even geen tijd was om er tussenuit te gaan. Misschien raakt iemand even verwonderd over hoe sprookjesachtig de natuur soms kan zijn. Als zo’n soort ervaring door het beeld tot stand wordt gebracht, is mijn doel bereikt. En daar word ik blij van!

Voel je vrij om een kijkje te nemen in mijn galerij. Wie weet heb je een klik met een van de werken en hangt deze binnenkort bij jou aan de muur :)

Alle werken van Angelique Koops


Waarom je kiest voor Kruipende gevleugelde op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kruipende gevleugelde

Koop dit digital art werk Kruipende gevleugelde van Angelique Koops als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 569 066
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.