Werkcode: 212564

Kuala Lumpur monorail

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
76 gratis verzending!
Kuala Lumpur monorail van Larissa Beentjes

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

DE KL Monorail gaat naar de belangrijkste winkel- en hoteldistricten. De monorailtreinen bevinden zich boven de rail, ze zijn eromheen geklemd. De lijn is over de gehele lengte (8,6 km) dubbelsporig uitgevoerd en kent 11 stations. Schilderij in zwart wit.

Het originele schilderij is direct bij mij te koop of te huur. Neem contact met mij op als u interesse heeft.
Email : info@larissabeentjes.nl
Acryl op doek
120x100 (h x b)

Over Larissa Beentjes

Larissa Beentjes profielfotoAan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht volgde ik kunstonderwijs, in de richting theatervormgeving. Tegenwoordig leg ik mijn creativiteit in het maken van schilderijen, veel in opdracht maar ik maak ook vrij werk. Het uitgangspunt van mijn werk is niet om ingewikkelde kunst te maken, maar juist om gewoon iets dat boven de bank gehangen kan worden en toch een bijzonder en uniek is. Ik gebruik een fotografische / schilderachtige techniek met zwart en wit als dominante kleuren. Industriële en stedelijke vormgeving zijn mijn grootste inspiratiebronnen.

Alle werken