Een Werk aan de Muur shop

Kunstenaar in Isfahan Iran

- Werkcode: 693772

Jeroen Kleiberg over Kunstenaar in Isfahan Iran

Een kunstenaar schildert zijn koopwaar voor zijn winkeltje in de bazaar van Isfahan Iran. de grote bazaar van Isfahan is een must voor elke bezoeker. Je kunt een korte wandeling maken over het hoofdpad van de bazaar en een glimp opvangen van de kleuren, geuren, smaken, architectuur en de mensen van de bazaar zodat je een verhaal kunt vertellen met een paar egoïsten en waarschijnlijk wat souvenirs.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Kunstenaar in Isfahan Iran op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kunstenaar in Isfahan Iran

Koop de foto Kunstenaar in Isfahan Iran van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 693772
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.