Kunstwerk op de dijk aan Lauwersmeer

- Werkcode: 1 110 887

Theo Felten over Kunstwerk op de dijk aan Lauwersmeer

Aan de Friese kant van het Lauwersmeer, net ten zuiden van Oostmahorn staat dit kunstwerk op de dijk. Op de achtergrond ligt natuurgebied Bochtjesplaat, onderdeel van Nationaal Park Lauwersmeer. Vier ganzen gaan op zoek naar voedsel, in de verte vliegen nog twee grotere groepen ganzen.
Het kunstwerk heeft iets mystieks, het zou bijna een oude tempel kunnen zijn. De foto is gemaakt op een vroege januari-ochtend.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Ik fotografeer wat mijn aandacht trekt, wat indruk maakt. Het is mijn uitdaging om dat, samen met de emotie, de beroering van dat moment, vast te leggen.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Kunstwerk op de dijk aan Lauwersmeer als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Kunstwerk op de dijk aan Lauwersmeer

Koop de foto Kunstwerk op de dijk aan Lauwersmeer van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 110 887
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
76,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden