Kunstzinnige vlakken vol tegenstrijdigheden

van Arjen Roos

Kunstzinnige vlakken vol tegenstrijdigheden van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 901801
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een werk vol tegenstrijdigheden waar ik van de gebaande paden af ga en de controle laat gaan om te kijken waar we uitkomen.
Normaal werk ik binnen mijzelf opgelegde regels en laat ik deze nu helemaal los. Een ultieme improvisatie voor aan de wand.
Tegenstrijdigheden die geen regels hoeven te volgen met zachte en harde lijnen, kleur en grijs, scherpte en onscherpte, licht en schaduw, warm en koud, organisch en industrieel, analoog en digitaal en zelfs hij en zij allemaal verwerkt in een uniek eenmalig project.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken