Een Werk aan de Muur shop

Kust van de Waddenzee bij zonsondergang

- Werkcode: 859 307

Fotografiecor .nl over Kust van de Waddenzee bij zonsondergang

De Waddenzee is de enige echte wildernis van Nederland; het is het grootst aaneengesloten getijden moeras van zijn soort in de wereld. Een woest en dynamisch gebied waar het water heer en meester is. Twee keer per etmaal komen grote delen droog te liggen, hetgeen zorgt voor een uniek landschap. Dit UNESCO werelderfgoed is een gebied vol leven en heeft een onschatbare waarde voor de miljoenen vogels die dit gebied aandoen tijdens de trek, of als thuisbasis hebben. Ook de gewone- en de grijze zeehond leven hier. Hierdoor heeft het gebied, naast fotografen, een grote aantrekkingskracht op natuurliefhebbers en vogelaars.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Kust van de Waddenzee bij zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kust van de Waddenzee bij zonsondergang

Koop de foto Kust van de Waddenzee bij zonsondergang van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 859 307
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.