Een Werk aan de Muur shop

LITTLE DANCING QUEEN

- Werkcode: 960 803

db Waterman over LITTLE DANCING QUEEN

Speciaal gemaakt voor het 10-jarige bestaan van Werkaandemuur! Ik heb hiervoor geschilderd met de drie kleuren die Werkaandemuur zelf op de website gebruikt.
Een jong meisje dat droomt van een geweldige carrière als danseres. Zij wordt de nieuwe 'dancing Queen'. Gesymboliseerd door de kroon boven haar hoofd.
Ze gaat helemaal op in haar dans en kan zichzelf al in de spotlights zien staan. De stukken die zijn weggelaten in haar jurk symboliseren dat ze helemaal opgaat in haar omgeving.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor LITTLE DANCING QUEEN op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

LITTLE DANCING QUEEN

Koop de illustratie LITTLE DANCING QUEEN van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 960 803
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
323,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.