Werkcode: 452023

LOST IN PRAGUE 2019-47

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
116 gratis verzending!
LOST IN PRAGUE 2019-47 van OFOTO Ray van Schaffelaar

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Straat in het centrum van Praag, onder de karelsbrug.

Over OFOTO Ray van Schaffelaar

OFOTO Ray van Schaffelaar profielfotoRay van Schaffelaar (1962) is geboren en opgegroeid in Amsterdam Slotervaart en woont momenteel met zijn vrouw en 2 zonen in Diemen. Hij studeerde piano lichte muziek aan het conservatorium in Utrecht en werkte daarna meer dan 21 jaar bij computercollectief. Inmiddels is Ray al 20 jaar actief als fotograaf. Als fotograaf richt hij zicht voornamelijk op reportage- en straatfotografie.

Zijn werk wordt gekenmerkt door een subtiel gevoel voor compositie en kleur, maar bovenal door een grote interesse in mensen. Zijn foto’s tonen de werkelijkheid met een twist, waardoor zij aan een betekenislaag raken die wij als toeschouwer wel herkennen maar zelf niet zien.

“Fotografie is in plaats van muziek mijn tweede natuur geworden. Ik heb altijd de sterke drang om momenten vast te leggen. Elke situatie in het leven kent fantastische momenten. Mijn doel is om die momenten te stelen. In de fotografie volg ik mijn gevoel… blindelings zou ik bijna zeggen ? “

In zijn vrije tijd is Ray een gepassioneerd jazzpianist en kunstschilder.

Alle werken