Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 2 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

LOST IN TIME

- Werkcode: 912 658

db Waterman over LOST IN TIME

Een meisje speelt buiten in een bloemenveld, met op de achtergrond een akkerbouw landschap. Op een warme zomerse dag, met een onweer storm op komst. Een beeld uit het verleden wat meteen de sfeer en warmte oproept uit de jaren '50.
Ik verzamel originele fotografie, diverse papieren, acryl, olie, houtskool, inkt en potlood in mijn werken. Het creatieve doel van mijn werk is om “van de vervallen staat iets moois te maken”. Mijn tableaus verkennen de dissonantie tussen oude en nieuwe materialen, op de mooiste manier met elkaar verweven om dromerige en melancholische beelden te creëren.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor LOST IN TIME op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

LOST IN TIME

Koop de illustratie LOST IN TIME van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 912 658

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
379,-342,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.