Een Werk aan de Muur shop

Laan met bomen in het Sterrenbos in Gorssel in Herfstkleuren.

- Werkcode: 531 441

Bart Ros over Laan met bomen in het Sterrenbos in Gorssel in Herfstkleuren.

Laan met bomen in het Sterrenbos in Gorssel in Herfstkleuren.

Gorssel is een plaats in de gemeente Lochem in de Nederlandse provincie Gelderland. Het telde per 1 januari 2019 4.028 inwoners.[1] Tot de fusie met Lochem op 1 januari 2005 was Gorssel een zelfstandige gemeente. Tot de gemeente Gorssel behoorden ook de kernen Almen, Eefde, Epse, Harfsen, Joppe en Kring van Dorth.
Bart Ros profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

HALLO ?, MIJN NAAM IS BART ROS.
FOTOGRAAF EN STADSFOTOGRAAF UIT DEVENTER OVERIJSSEL
En ik ben architectuur, interieur en stadsfotograaf werkzaam in de regio Deventer en Overijssel. Bijna dagelijks kan je mij vinden aan de IJssel of in de historische straten van onze Hanzesteden in Nederland. Druk bezig om jullie unieke beelden te brengen.

Deze beelden kunnen we samen inzetten voor marketingdoeleinden en online media. Daarnaast maakt ik boeken en kalenders van mijn fotografie, geef ik les en hou ik meerdere keren er jaar leuke fotowalks.

Ik ben als fotograaf gevestigd in Deventer; een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de kalender van Deventer met 12 unieke foto’s en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving. En een boek over Deventer met nog meer unieke beelden met de naam. “Buitengewoon Deventer 2: Deventer en Omstreken“.

Alle werken van Bart Ros


Waarom je kiest voor Laan met bomen in het Sterrenbos in Gorssel in Herfstkleuren. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Laan met bomen in het Sterrenbos in Gorssel in Herfstkleuren.

Koop de foto Laan met bomen in het Sterrenbos in Gorssel in Herfstkleuren. van Bart Ros op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 531 441
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.