Laat zonlicht op Delicate Arch, Utah

van Rietje Bulthuis

Laat zonlicht op Delicate Arch, Utah van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 172996
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Laat zonlicht op Delicate Arch, Utah.
Nergens ter wereld komen zoveel natuurlijke rotsbogen voor, als binnen de grenzen van Arches National Park. Naast de arches zijn er in het park ook allerlei andere grillig gevormde rotsformaties. Een groot deel van het park is eenvoudig met een auto of anders bereikbaar via een 18 mijl lange weg. Er zijn diverse wandelpaden, maar er zijn ook gebieden die je alleen kunt bekijken na het maken van een lange trektocht.
Het Arches National Park is een vrij klein nationaal park bij Moab in het oosten van de Amerikaanse staat Utah. Er zijn diverse wandelingen (trails) in het park. Ook is er een bezoekerscentrum.
Het Arches National Park is beroemd vanwege de vele indrukwekkende rotsformaties en balancerende rotsen zoals de Courthouse Towers, Windows Section, Fiery Furnace, Devils Garden, Klondike Bluffs en de Balanced Rock. Er zijn meer dan 2000 gedocumenteerde natuurlijke bruggen (arches), waaronder de Landscape Arch, Double Arch, Double O Arch en Delicate Arch. De kleinste bogen hebben een opening van amper één meter, terwijl de afstand tussen de steunpunten van de grootste boog (de Landscape Arch) 88,4 meter is.
In het noorden van het park ligt een gebied dat de Devil's Garden wordt genoemd. Hier ligt een 11 kilometer lang wandelpad waarlangs een aantal bogen te bereiken zijn.
Zie mijn album 'Arches' voor meer foto's.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

Rolf
5 / 5

Een zeer overzichtelijke website waar je op verschillende manieren kan zoeken op onderwerp, kleur e.d. Ik heb voor het eerst een Xpozer besteld en er zullen zeker meerdere volgen! Uitstekende kwaliteit, een ophangsysteem wat erg makkelijk te monteren is en een super snelle levering. De locatie (Arches National Park, Utah) waar deze foto is gemaakt, daar ben ik een aantal jaren geleden zelf geweest en heb onder deze arch gestaan! Een mooie herinnering dus!


Klantfoto's: Laat zonlicht op Delicate Arch, Utah van Rietje Bulthuis

Klantfoto: Laat zonlicht op Delicate Arch, Utah van Rietje Bulthuis, op xpozer