Landschap – Indruk van een zeezicht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437741
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
130 gratis verzending!

Omschrijving

Landschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Wanneer denk je aan de kust, wat komt er in je op? Heb je goede herinneringen? Droevige herinneringen? Gevaarlijke herinneringen? Heb je er helemaal geen? Vrijwel iedereen gaat deze vraag op een of andere manier anders beantwoorden. Breng je herinneringen naar de zee, of misschien je dromen over de zee, naar de voorgrond, en toon ze naast dit stuk met de titel Impression of a Seaview. Dit is slechts één idee van de persoon aan de kust, maar er is ook iets echt herkenbaar aan het stuk. Hoewel je de beelden goed bij elkaar kunt houden, biedt deze acryl op canvas ook een aantal ongelooflijke abstracte details. Beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of als interieurproducten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken