Landschap – Maan boven de zee en pier

van Jan Keteleer

Landschap – Maan boven de zee en pier van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443863
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 gratis verzending!

Omschrijving

Landschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een etherische, spookachtige kwaliteit domineert het landschap van dit kunstwerk. Er is iets mystieks, zelfs magisch aan de maan. Mensen zijn er al generaties lang om gefascineerd. Zelfs nadat we de maan hebben bezocht, blijft de hele wereld gefascineerd door zijn bestaan. Misschien komt het door wat de maan ons kan voorstellen. Duizend mensen kunnen naar de maan kijken en duizend verschillende reacties hebben. Hetzelfde kan worden toegepast op dit opmerkelijke stuk. Je kunt dit stuk gemakkelijk plaatsen op elke plek die je maar kunt bedenken, zowel persoonlijk als professioneel.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken