Landschap - Maan opkomst en boot

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443864
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Landschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is iets echt niet-van-deze-wereld over dit fijne kunstwerk. Met zoiets als dit, heb je het potentieel om te verdwalen in alles wat het stuk je zou kunnen vertellen. Kijk lang naar alles wat dit unieke aanbod de kamer biedt. Je hebt een boot, een enorme, bleke maan en de gedachte aan het onbekende. De boot lijkt leeg te zijn, maar wie kan dat echt zeker zeggen? Dit stuk zal zeker een diepe, intense indruk maken op degene die ernaar kijkt. Als je op zoek bent naar iets dat goed werkt in zowel een persoonlijke als professionele ruimte, dan is dit een ideale keuze.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken