Landschap - Maan opkomst en boot

van Jan Keteleer

Landschap - Maan opkomst en boot van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443864

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 107 gratis verzending!

Omschrijving

Landschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is iets echt niet-van-deze-wereld over dit fijne kunstwerk. Met zoiets als dit, heb je het potentieel om te verdwalen in alles wat het stuk je zou kunnen vertellen. Kijk lang naar alles wat dit unieke aanbod de kamer biedt. Je hebt een boot, een enorme, bleke maan en de gedachte aan het onbekende. De boot lijkt leeg te zijn, maar wie kan dat echt zeker zeggen? Dit stuk zal zeker een diepe, intense indruk maken op degene die ernaar kijkt. Als je op zoek bent naar iets dat goed werkt in zowel een persoonlijke als professionele ruimte, dan is dit een ideale keuze.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken