Landschap – Strandhuisje met meeuwen

van Jan Keteleer

Landschap – Strandhuisje met meeuwen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 440716
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
87 gratis verzending!

Omschrijving

Landschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Op de vraag waar de meest vredige plaats is die je kunt bedenken, zouden veel mensen reageren met het strand. Strandhut transformeert wat normaal een gewone strandhut zou zijn, in een mystiek schilderij dat zoveel diepgang heeft dat iedereen het op zijn eigen manier zal interpreteren. Het bevat afbeeldingen van een schilderachtige hut gehuld in een wolk van mist terwijl je in stilstaand water staat dat je je zou kunnen voorstellen als je je tenen indoopt. Met de uitvoering van meeuwen op de achtergrond die door de mist vliegen, is het een realistische aanpassing van hoe echte vrede eruit zou zien met de combinatie van verhuld mysterie.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken