Landschap – Vuurtoren in de mist met aantekeningen bouwplan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437814
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Landschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

In veler delen van de wereld zijn vuurtorens zo'n natuurlijk onderdeel van het landschap, dat we soms vergeten dat elke vuurtoren een prachtig voorbeeld verdient van wat engineering echt kan. De behoefte aan vuurtorens is niet zo groot als vroeger, maar het lijdt geen twijfel dat deze kleine, vaak historische monumenten nog steeds een plaats hebben in onze snelle, technologisch zware maatschappij. Er is iets ouds en meeslepend aan dit beeld, dat een gedetailleerde vuurtoren combineert met een achtergrond van ontwerpspecificaties. Beschikbaar als t-shirts, kunst aan de muur of als interieurproducten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken