Landschap –Paddestoelen en rivier

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437692
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
130 gratis verzending!

Omschrijving

Landschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is een scène waarin niet blijkt dat er veel aan de hand is. Dat is een redelijke veronderstelling, maar het is onjuist. De waarheid is dat je gemakkelijk een scène als deze kunt tegenkomen, afhankelijk van waar je bent in de wereld. Als je de kans hebt om zoiets tegen te komen, stop dan en kijk om je heen. Sluit je ogen. Je moet je gaan realiseren dat wanneer je stopt om erover na te denken, alles aan de gang is. Deze scène is verstoken van dieren of mensen, maar het kan niet meer leven. Verkrijgbaar als ingelijst of canvas wall art.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken