Een Werk aan de Muur shop

Landschap met vrouw en vallende man

- Werkcode: 1 031 579

Ruben van Gogh - smartphoneart over Landschap met vrouw en vallende man

Een foto van een anoniem schilderij uit de kringloopwinkel, diende als basis voor deze surrealistische digitale foto-collage.

Een naakte vrouw gaat zo op in zichzelf en de opname met haar selfiestick, dat ze niet de man ziet die in de achtergrond uit de hemel valt.

Het oorspronkelijke, oubollige schilderijtje lag in een stoffig hoekje van een Emmaus te vervallen in vergetelheid, maar kan nu, eenmaal opgepimpt, als oorspronkelijk kunstwerk weer terecht in ieder interieur.

Bij iedere verkoop breng ik een wijziging aan in het werk. Zo heb je altijd een unieke Van Gogh in je bezit. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Landschap met vrouw en vallende man als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Landschap met vrouw en vallende man

Koop de collage Landschap met vrouw en vallende man van Ruben van Gogh - smartphoneart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 031 579
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.