Landweg naar Mechelen

Werkcode: 332 412 Kopieer de werkcode

Nop Briex profielfoto Lommerrijke landweg naar Mechelen (Zuid-Limburg). Kwaliteitsreproducties hier op Werk aan de Muur. Origineel schilderij is te koop: www.briex.eu

Dit werk wordt aangeboden door Nop Briex

Hedendaagse beelden en zelfs die uit het verleden inspireren mij om ze te recyclen voor re-actionair hedendaags impressionistische kunst. Mijn tekeningen en schilderijen zijn schetsimpressies in een losse en vrije stijl, de schilderijen in een kleurrijk palet. Daarnaast vervaardig ik ook collages en digitale kunstwerken of vind ik nieuwe inspiraties en composities door verfstreken uit bestaande werken. Ik werk snel, vanuit de emotie, wars van perfectie, behoedzaam om niet te vervallen in details en oneindeloos gepriegel.

Composities in bijna onafgewerkte staat, werken die deel uit maken van de hedendaagse impressionistische prikkel. Evoluerend naar een meer bevragend abstract essentieel hedendaags verbeeldend expressief impressionisme.

Met het internet worden we overladen met duizenden beelden per dag, prachtig. Maar heeft originele kunst aan de muur dan nog een toekomst? Ja, u kunt ze aanraken, voelen, ruiken. Schilderijen en tekeningen die u ontroeren en prikkelen, die u aandacht schenken en u iedere dag in een bad van totale ontspanning en plezier onderdompelen. Men beweert dat ik een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde na-oorlogse kunstschilders uit Zuid Limburg ben. Ik verkoop mijn originele werken over de hele wereld. De samenwerking met Werk aan de Muur / Oh my Prints stel ik zeer op prijs omdat mijn originelen nu ook via excellente, kwalitatief hoogwaardige re-producties voor iedereen betaalbaar zijn.

Meer weten over Nop Briex?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    love life
    Nederland
    5 / 5

    Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
    Adrie Hopstaken
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige foto inlijsten ging zeer vlot, complimenten voor dit bedrijf

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Bob
    Nederland
    5 / 5

    Top kunst en service
    Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    Anneke Tittulaer
    Nederland
    5 / 5

    Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
    Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Roos van Kempen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Hans
    Nederland
    5 / 5

    Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
    Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Cynthia Deelstra
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Nely
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
    Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    DJ Moedt
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit.
    Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Kelly
    Nederland
    4.5 / 5

    Top service en kwaliteit!
    Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
    Rachel
    Nederland
    5 / 5

    Goede kwaliteit, snelle levering
    Heel goed, een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Meer weten?

Meer over ArtFrame en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Landweg naar Mechelen van Nop Briex als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
265,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden