Lange Gracht historisch Amersfoort

- Werkcode: 516 656

Watze D. de Haan over Lange Gracht historisch Amersfoort

De Lange Gracht loopt dwars door het centrum van historisch Amersfoort en gaat over in de Korte Gracht richting de waterpoort Monnickendam.
Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan krijg je een soort gedaante verwisseling en bepalen de herfstkleuren in sterke mate de sfeer van het straatbeeld.
Deze foto is zo bewerkt dat je de indruk krijgt even in het verleden te zijn, herlevend verleden. Al wandelend door Amersfoort kom je veel van dit soort plekjes tegen. Historisch Amersfoort, een museum op de vierkante kilometer.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Lange Gracht historisch Amersfoort op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lange Gracht historisch Amersfoort

Koop dit digital art werk Lange Gracht historisch Amersfoort van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 516 656
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden