Een Werk aan de Muur shop

Langhaar koe

- Werkcode: 986 692

Wilfried van Dokkumburg over Langhaar koe

Dierenillustratie, portret van een Langhaar koe. Met aandacht voor de vacht en lichtval. Een realistische uitvoering op een losse wijze uitgevoerd. een koe waarnaar je blijft kijken. een tijdloos portret van een tijdloos en uniek dier. Digitaal getekend, geschilderd met de hand.
Wilfried van Dokkumburg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wilfried van Dokkumburg

Ik ben Wilfried van Dokkumburg. In de jaren 80 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, in illustratie en typografie. Het tekenen, ontwerpen vormt een belangrijk deel van mijn leven. Ik zou niet zonder kunnen! Het is geweldig om via werkaandemuur mijn werk te kunnen verkopen. Abstract expressionisme, actie, beweging heeft vaak mijn interesse. Dit uit zich ook in mijn belangstelling en beoefening van sport, o. a. boksen...Om terug te komen op het werk, ook vele andere onderwerpen hebben mijn aandacht, bijvoorbeeld het tekenen van dieren. paarden. Er bestaan zelfs een paar boekjes van mijn hand. Kijk maar eens op https://www.vandokkumburg.nl. Aan het werk besteed ik altijd veel aandacht, het is een serieuze kwestie! Als u iets koopt wens ik u veel kijkplezier, geniet ervan. Vriendelijke Groet, Wilfried

Alle werken van Wilfried van Dokkumburg


Waarom je kiest voor Langhaar koe op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Langhaar koe

Koop Langhaar koe van Wilfried van Dokkumburg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 986 692
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.