Lavastream (lavastroom)

- Werkcode: 930 538

Sabrine Strijbos over Lavastream (lavastroom)

En weer een andere fluid art/acryl gieten techniek. Door de rode kleuren en het wegvloeien van de acryl verf doe me dit schilderij denken aan een lavastroom. De kracht van een vulkaan, de reikwijdte van de lava en de hitte die er vanaf gloeit.
Sabrine Strijbos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sabrine Strijbos

Schilderen geeft me een gevoel van vreugde, van vrijheid, van ontspanning. Zodra ik een sneeuwwit, nieuw canvas op de ezel zet, denk ik alleen maar aan het canvas. Wat zal ik maken, welke inspiratie heb ik? Ik hou van afwisseling, heb veel interesses. Die diversiteit zie je ook terug in de verschillende technieken en kleuren die ik gebruik. Sommigen vinden dit verwarrend. Ik hou van die verwarring, het geeft kleur aan veel onderwerpen.

Het mooie van schilderen is dat ik heel expressieve en uitbundige kleuren gebruik. Ze maken echt een statement. Anders dan ik in mijn dagelijks leven, geef ik de voorkeur aan een bescheiden en pretentieloze houding ten opzichte van mijn eigen prestaties. Een mooie tegenstelling met mijn schilderijen.

Ik hou van positiviteit en authenticiteit. Kleur geeft mij de mogelijkheid om op een andere manier naar de wereld te kijken.

Ik schilder al mijn hele leven. Toen ik 12 was had ik de olieverf penseel al in de hand en maakte ik allerlei kleine schilderijtjes. Pas op latere leeftijd ontdekte ik het aquarelleren en verraste ik mijn zus José met een privé-editie van ons boek "Kindergedachten". Daarin illustreerde ik José's gedichten met aquarellen. Haar gedichten gaan over het vermogen tot verwondering. Uitgever Terra pikte dit op en samen met José brachten we het boek "Tussen Kleur en gebroken licht" uit, waarvan meer dan 1000 exemplaren werden verkocht.

Pas na een reis door Zuid-Afrika met mijn man Peter werd ik gegrepen door de machtige

Alle werken van Sabrine Strijbos


Waarom je kiest voor Lavastream (lavastroom) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lavastream (lavastroom)

Koop dit schilderij Lavastream (lavastroom) van Sabrine Strijbos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 930 538
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden