Een Werk aan de Muur shop

Leaving Paradise (Adam en Eva in Hoog Catharijne)

- Werkcode: 451410

Ruben van Gogh - smartphoneart over Leaving Paradise (Adam en Eva in Hoog Catharijne)

Tijdens de verbouwing van Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht werden de traverses afgezet met witte platen. Een mooie achtergrond voor een bijbels tafereel in een 21ste eeuws jasje. De zondeval revisited, met Adam en Eva die het (winkel) paradijs verlaten.
Religie / Religieuze kunst / Zondeval / Paradijs / Winkelcentrum / Kraai / Etalagepop / Digitale kunst / Popart / Pop-art / Collage / Surrealisme
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Leaving Paradise (Adam en Eva in Hoog Catharijne) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Leaving Paradise (Adam en Eva in Hoog Catharijne)

Koop dit digital art werk Leaving Paradise (Adam en Eva in Hoog Catharijne) van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451410
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.