Leaving paradise

van Ruben van Gogh

Leaving paradise van Ruben van Gogh

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 836923

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 1 dag en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75 68 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Adam en Eva -- hier voorgesteld als astronauten -- verlaten het Paradijs -- hier voorgesteld als een exo-planeet. Compleet met slang.
Deze collage is samengesteld uit speelgoed, etalagepoppen, portretten en ruimtebeelden uit de Space Expo. Dit werk maakt deel uit van de digitale collectie van het Anchorage Museum in Canada.
Planeet Mars / Exodus / Moderne kunst / Digitale kunst / Ruimtewandeling / Slang / Verleiding / Etalagepop / Gewichtsloosheid / Zonnestelsel / Maan / Wetenschap / Hemel / Sterren / Firmament / Schilderij heelal

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh

Ruben van Gogh profielfotoSoms zie ik dingen die er niet zijn; die fotografeer ik dan en bewerk ik later tot pop-art grafiek en surrealistische taferelen. Het kan beginnen met kringloopwinkel-schilderijen, leegstaande interieurs of wat er maar bijzonder is en het eindigt als een Ruben van Gogh.

Alle werken