Leaving steam

Werkcode: 424 871 Kopieer de werkcode

Arjen Roos profielfoto Als kunstenaar vind ik het fascinerend om emoties en verhalen te vangen in mijn werken. Een van mijn recente creaties is een fotomontage genaamd "Leaving Steam". Dit werk neemt de kijker mee naar een bijzonder moment van afscheid op station Beekbergen.

In deze fotomontage heb ik het model in de studio gefotografeerd, waarbij ik haar expressie en houding heb vastgelegd om de emotie van het afscheid te weerspiegelen. Vervolgens heb ik deze foto gecombineerd met een achtergrondfoto die ik heb genomen op station Beekbergen.

Op het station zien we de stoomtrein, gehuld in een mysterieuze waas van stoom, klaar voor vertrek. Het model staat op het perron, haar blik gericht op de trein die langzaam in de verte verdwijnt. Ze zwaait nog een laatste keer, voordat de trein uit het zicht verdwijnt.

Met deze fotomontage wil ik de kijker een gevoel van melancholie en verlangen geven. Het afscheid is een universeel thema dat bij iedereen emoties oproept. Door het combineren van de studiofoto met de achtergrondfoto van het station, creëer ik een samensmelting van realiteit en verbeelding. Het resultaat is een beeld dat een verhaal vertelt en de kijker uitnodigt om zijn eigen interpretatie en emoties aan het werk toe te voegen.

"Leaving Steam" is een eerbetoon aan de kracht van afscheid nemen en de verschillende emoties die daarmee gepaard gaan. Het is een herinnering aan momenten van verandering en de betekenisvolle ontmoetingen en vertrekken die we in ons leven ervaren.

Ik hoop dat deze fotomontage je uitnodigt om je eigen gedachten en gevoelens te verkennen en je laat reflecteren op de betekenis van afscheid nemen en de kostbare momenten die daaraan voorafgaan.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Mijn werk valt binnen de stijl van moderne Pop Art en Expressionisme, met een vleugje Modernisme. Ik speel graag met contrasten in zowel licht, kleur als onderwerpen. Daarnaast heeft de kleur rood een speciaal plekje in mijn hart.

Met mijn werken vertel ik graag verhalen, maar ik maak ook portretten en abstracte werken. Meestal gebruik ik mixed media, soms zo duidelijk dat het werk een collage wordt.

Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenen/schilderen, dan maak ik gebruik van 3D-modelleersoftware, waardoor vrijwel alles mogelijk wordt.

Neem een kijkje op mijn website, https://www.ArjenRoos.nl, voor nog meer van mijn werk en waar enkele gelimiteerde oplages en een aantal werken ten behoeve van het goede doel te vinden zijn.

Meer weten over Arjen Roos?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Coppens Rudy Geverifieerde koper
Nederland
3.5 / 5

mooie canvasfoto
mooie canvasfoto goed verpakt maar nogal duur

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Frank Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Service die je bij een 5sterren hotel verwacht
Nadat helaas mijn aluminium kunstwerk kapot aankwam ben ik binnen 10 min terug gemaild. Alles werd geregeld. Er werd direct een nieuw kunstwerk gemaakt en het mail verkeer was erg vriendelijk en behulpzaam. Na het vragen wat ik met het kapotte kunstwerk kan doen, werd me geadviseerd om het eventueel aan een non profit organisatie te geven. Die zijn hier vaak erg blij mee. Dit vind ik ook een mooi initiatief in plaats van het weg te laten gooien. Al met al zou ik iedereen willen aanraden om hier zijn kunstwerk te kopen vooral omdat de service (als er iets mis gaat) gewoon subliem is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Ype Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima verzorging
Vandaag is onze wanddecoratie bezorgd. Mooi in het frame en precies zoals het er op de website uit zag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Corrie Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
Erwin & Angelique Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top resultaat
Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Henk C.A. Weustrhof Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ruime keuze, fraaie collectie, de afspraken nakomen, binnen de afgesproken tijd geleverd. Kortom, prima partner

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Familie bredewold Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Snelle levering.ook goed contact via Whatsapp. En ze hebben trackandtrace.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
Marielle Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super klachtafhandeling!!
Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Petra Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Bob Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Netjes verpakt en goed product
Doek was mooi en lijst was makkelijk te monteren. Goed verpakt tegen beschadigingen. Mooi product!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Karin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service
Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Riccardo Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Leaving steam van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden