Een Werk aan de Muur shop

Leeuw: portret van een prachtige leeuw

- Werkcode: 768 846

Marjolein van Middelkoop over Leeuw: portret van een prachtige leeuw

Portretfoto van een leeuw, digitaal bewerkt
In warme, natuurlijke tinten
Passend bij een landelijk interieur
Digital Art
Marjolein van Middelkoop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marjolein van Middelkoop

Toen ik 18 jaar was kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera voor een reis naar Thailand. Dit was nog een analoge camera met ouderwetse fotorolletjes. Vrij snel daarna kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Foto’s maken was een leuke hobby die bestond voornamelijk uit het maken van kiekjes tijdens vakanties en van mijn opgroeiende dochters.
Lange tijd bleef het, door werk en een druk gezinsleven bij een leuke hobby. Toen de kinderen ouder werden en ik wat meer tijd over hield, heb ik een aantal fotocursussen gedaan en ben ik me meer gaan verdiepen in het fotograferen. Ineens sloeg toen het fotovirus toe. Inmiddels gaat er geen dag voorbij dat ik niet met fotograferen bezig ben, of het nu foto’s maken is, foto’s bewerken, of inspiratie op doen. Als ik bezig ben met fotograferen of bewerken van foto’s, heb ik geen besef meer van tijd. Het is voor mij dé manier om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken.

Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit de natuur en mijn omgeving. Door het fotograferen ben ik veel buiten en in de natuur.
Naast de natuur ben ik gek op dieren. Dieren inspireren mij enorm. Of het nou een brutaal eekhoorntje is, een speelse pup of een stoere Schotse Hooglander, dieren vervelen nooit. Maar ook een mooie bos bloemen kan mij inspireren voor het maken van een stilleven.

Alle werken van Marjolein van Middelkoop


Waarom je kiest voor Leeuw: portret van een prachtige leeuw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Leeuw: portret van een prachtige leeuw

Koop dit digital art werk Leeuw: portret van een prachtige leeuw van Marjolein van Middelkoop als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 768 846
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
71 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.