Lefkada stad bij zonsondergang / Griekenland van Shot it fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 481048
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Lefkada is de hoofdstad van het Griekse eiland met dezelfde naam, Lefkada. De stad ligt in het noordoosten van het eiland en is via een lange brug verbonden met het Griekse vasteland. Deze is ook op de foto te zien, want aan de 'overkant' van het water ziet u het vasteland al.

Lefkada stad heeft een gezellig centrum, waar veel winkeltjes en terrasjes zijn. Hoewel het een klein stadje is, er is hier veel te zien en te doen. Er bevindt zich een grote jachthaven waar duizenden zeilboten in de zomermaanden aanmeren. Er zijn historische kerken, een prachtige lagune, mooie pleintjes en kleurrijke smalle steegjes.

Waar de stad ook om bekend staat is ook gezellige uitgaansleven. Er zijn bars en discotheken waar tot vroeg in de ochtend gedanst en gefeest wordt.

Dit werk wordt aangeboden door Shot it fotografie

Shot it fotografie profielfotoWelkom in mijn online shop. Mijn naam is Natalie Bruns en ik specialiseer me vooral in reisfotografie en het maken van aquarel schilderijen ( de schilderijen zijn hier te bekijken: http://nataliebruns.werkaandemuur.nl ). Ik hou van de natuur en trek er graag lopend op uit. Hierdoor kom ik op plekken en hoogtes waar een ander misschien minder snel komt. Het zal geen verassing zijn dat dit veelal foto's oplevert met weidse uitzichten. Uitzichten die je het gevoel geven alleen te zijn op die plek en omringt door prachtige natuur. Veel plezier met het bekijken van mijn portfolio.

Alle werken