Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Legende

- Werkcode: 1 030 546

Ellen Borggreve over Legende

Panorama-opname in zwart-wit van twee mammoetbomen in dichte mist. Deze foto werd eigenlijk op dezelfde dag genomen als Mr Sandman, maar op een heel andere plaats. Hier was de mist dicht, maar veel helderder en ik heb lang moeten wachten om een foto te maken van deze reusachtige sequoia bomen die ik al ken sinds mijn prille jeugd. Mijn grootmoeder nam me hier vaak mee naartoe en was altijd al gen op de manier waarop hun takken zo laag bij de grond hangen. Deze bomen zijn echter ongelooflijk moeilijk te fotograferen. Toen ik hoorde dat het erg mistig was in dit gebied, zijn we in de auto gestapt en naar dit park gereden. Ik wist dat ik met een panorama zou moeten werken en het bleek dat ik 7 verticale beelden nodig had om dit beeld te maken. Ik moest de panoramareeks drie keer herhalen omdat er honden langs en onder mijn statief door kwamen rennen en ik weer opnieuw moest beginnen. Het duurde een hele tijd voordat ik eindelijk een serie zonder onderbrekingen had :) Toen ik thuis kwam realiseerde ik me dat het groen en bruin echt afleidden van de serene stemming van de dag en ik besloot om hier een zwart-wit foto van te maken. Dit is een bekroonde foto.
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Legende op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Legende

Koop de foto Legende van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 546

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 1 dag en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138,-125,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.