Lekkere vette hap

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 493900
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!

Omschrijving

'Lekkere vette hap' is iets wat typisch Nederlands is om te zeggen. Eigenlijk geven we daarmee aan dat we iets heel lekker vinden, maar ons ook realiseren dat het niet gezond zou zijn om dit elke dag te eten.

Dit broodje hamburger is met aquarelverf geschilderd en daarna zijn de zwarte lijnen er met een verfstift op gezet.

Ik kreeg zelf zo'n zin in een hamburger tijdens het schilderen, dat ik die 's avonds ook maar ben gaan halen, haha.... Hij zou perfect staan in een keuken of studentenhuis, maar wees een gewaarschuwd mens! Misschien heb je daarna wel nog vaker zin in zo'n heerlijke broodje hamburger!

Deze is belegd met een sappige rundvlees hamburger , kaas, sla, rode ui en tomaat. En dit alles tussen een heerlijk broodje met sesamzaad.

Over Natalie Bruns

Natalie Bruns profielfotoWelkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken