Een Werk aan de Muur shop

Lelietje van Dalen

- Werkcode: 35 501

Jim van Iterson over Lelietje van Dalen

Macro opname van de bloemen van het Lelietje van Dalen. Groen en wit tegen een donkere achtergrond. Ik werd getroffen door de blanke onschuld van deze kleine bloeiende stinzen planten. Het wit dat zo goed afsteekt tegen de donkere achtergrond en het licht op de bloemetjes. Eind mei, nog net voorjaar, nog geen zomer. Puur natuur, breekbaar, bros en toch sterk, vol hoop op licht en warmte.
Jim van Iterson profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jim van Iterson

Als vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle werken van Jim van Iterson


Waarom je kiest voor Lelietje van Dalen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lelietje van Dalen

Koop de foto Lelietje van Dalen van Jim van Iterson op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35 501
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.