Een Werk aan de Muur shop

Lembeh hengelaarsvis

- Werkcode: 562 341

Filip Staes over Lembeh hengelaarsvis

Deze vreemd uiziende vis is een hengelaarsvis. Ze zijn zo genoemd omdat de eerste rugstekel is omgevormd tot een beweeglijke hengel met aan het uiteinde een op aas gelijkend aanhangsel. Hiermee lokken ze prooien die ze in een fractie van een seconde kunnen opslokken. Een ander kenmerk van hengelaarsvissen is dat hun borstvinnen omgevormd zijn tot voetjes met kleine teentjes. Ze kunnen er mee rondwandelen. Dit exemplaartje was maar een vijftal centimeter groot en fotografeerde ik tijdens een nachtduik bij Lembeh op het eiland Sulawesi in Indonesië. Op de achtergrond zie je de typische omgeving van de onderwaterwereld in Lembeh. Ik voegde beide foto's bij mekaar via de beeld-op-beeld functie in de camera.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Lembeh hengelaarsvis als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Lembeh hengelaarsvis

Koop de foto Lembeh hengelaarsvis van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 562 341
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.