• Lente bij Breda Spanjaardsgat van Jean-Paul Wagemakers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 205730

Lente bij Breda Spanjaardsgat

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Lente bij Breda Spanjaardsgat van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een eerste overtuigend zonnig en warm weekend bij Breda Spanjaardsgat. Het leven op het water komt ook weer op gang, terwijl in de verte de bladeren aan de bomen weer volume beginnen te krijgen.
Door de panoramische opname heb ik een brede blik op Spanjaardsgat kunnen creëren van dit zonnige tafereel. En natuurlijk komen daardoor alle bekende elementen van Breda goed tot hun recht: van de Grote Kerk in de verte tot Spinola op de voorgrond. En van de Hoge Brug uiterst rechts, tot de torens van het KMA aan de linkerkant.
Een mooie aanwinst als decoratie op een ruime wand. Omdat de foto is opgebouwd uit meerdere afzonderlijke foto's, krijgt ook een print op groot formaat enorme detaillering. specifieke wensen? Laat het me even weten!

Een prachtige en herkenbare blik op Breda. Bekroond tot de Beste Binnenstad van Nederland 2017.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken