Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Lente in de Hollandse Waterlinie

- Werkcode: 990 617

Raoul Baart over Lente in de Hollandse Waterlinie

Een stelling van de Hollandse Waterlinie bedekt onder het bloeiende koolzaad. Deze verdedigingsstelling is gebouwd tijdens de mobilisatie in de eerste wereldoorlog, om de inmiddels verouderde Nieuwe Hollandse Waterlinie te versterken. Eind jaren dertig van de twintigste eeuw, vlak voor het uitbreken van de tweede wereldoorlog, is de stelling nog verder uitgebouwd maar heeft verder geen dienst gedaan bij de gevechten in de meidagen van 1940.
Wonderlijk om te zien hoe vredig het er nu uit ziet, als men bedenkt dat het een object is dat voor oorlogsvoering gebouwd is.
Raoul Baart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Baart

Al heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken van Raoul Baart


Waarom je kiest voor Lente in de Hollandse Waterlinie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lente in de Hollandse Waterlinie

Koop de foto Lente in de Hollandse Waterlinie van Raoul Baart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 990 617

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 1 dag en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,-89,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.