Lente in de verte

- Werkcode: 923 578

Jan van der Knaap over Lente in de verte

De bomen zijn kaal, het weer is koud, maar in de verte lonkt de lente met blauwe luchten en helderfrisse witte wolken. In die wolken is trouwens een mooie golfbeweging te zien: de schaduw van golvende wolken die verderop het licht van de zon blokkeren en een schaduw werpen. Deze foto maakte ik op 31 januari 2021, vlak voordat de eerste echte lentetekenen zich aandienden.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Lente in de verte op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lente in de verte

Koop de foto Lente in de verte van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 923 578
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden