Een Werk aan de Muur shop

Lepelaar, Platalea leucorodia

- Werkcode: 919 332

Sran Vld Fotografie over Lepelaar, Platalea leucorodia

Lepelaars zijn elkaar een het lepelbekken, foto genomen tijdens een vakantie 2021 in Groningen. Uren kunnen kijken naar deze prachtige vogels en vele foto's kunnen maken. De lepelaar heeft een lengte van ongeveer 80 tot 93 cm.[2] De lepelaar is onmiddellijk herkenbaar aan de aan het uiteinde spatelvormig verbrede zwarte snavel, die aan de voorzijde geel is. De vogel is wit met gele/lichtoranje plekken. De verlengde kopveren vormen een bossige kuif.

Grote steltloper van dezelfde familie als reigers en ibissen, deze prachtige vogel kan worden aangezien voor een ooievaar als hij vliegt met gestrekte nek. Als hij daarentegen op de grond ligt, is het onwerkelijk om de witte lepelaar met een andere soort te verwarren, met name vanwege zijn lange snavel met spatelvormig uiteinde.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Lepelaar, Platalea leucorodia als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Lepelaar, Platalea leucorodia

Koop de foto Lepelaar, Platalea leucorodia van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 919 332
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
68,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.