Een Werk aan de Muur shop

Let's be better humans

- Werkcode: 705 704

Cora Westerink over Let's be better humans

Collage in rood en zwart. Het begon allemaal met de industriële revolutie, de mijnwerker symboliseert het begin van die periode. Overbevolking, stadsdrukte, hoogbouw, verkeersstromen, maar het rood staat voor een gezonder leven, het hervinden van geluk, hoop. Let's be better humans.
Cora Westerink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cora Westerink

Na 15 jaar als tekstschrijver/fotograaf in tijdschriftenland gewerkt te hebben, koos ik onlangs weer voor een leven zonder deadlines. Ik heb altijd al een grote voorliefde gehad voor papier. Bonnetjes, cadeaupapier, oude foto's, vergeeld papier uit oude boeken, tijdschriften. Veel bewaard en daar ben ik nu blij om!
Mijn werk begint vaak met een vaag idee, soms zelfs niet meer dan een snipper. Dan komt het verzamelen. Up-cycling van heel diverse materialen. Papier natuurlijk, maar ook textiel, folies en gedroogde materialen.
Hoop dat mijn werk je aanspreekt!

Alle werken van Cora Westerink


Waarom je kiest voor Let's be better humans op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Let's be better humans

Koop de collage Let's be better humans van Cora Westerink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 705 704
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.