Een Werk aan de Muur shop

Lettelberter Plas Zandgat Visstek

- Werkcode: 989 679

R Smallenbroek over Lettelberter Plas Zandgat Visstek

Door een zandafgraving ontstond de Lettelberter Plas waar vaak gezwommen en gevist wordt. Even verderop is een strandje aangelegd.
Gelegen in de gemeente Westerkwartier in het dorp Lettelbert. De foto toont een vissteiger met ondergaande zon en een stel eendjes dat in het laatste licht zwemt.
R Smallenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door R Smallenbroek

Analoog begonnen als hobbyfotograaf, daarna jaren laten liggen en inmiddels al weer jaren gepassioneerd fotograferend. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben en kan me een leven zonder ook niet meer voorstellen. Het is heerlijk om de schoonheid die ik zie en ervaar te kunnen delen en prachtig als anderen datzelfde ervaren bij het zien van het beeld. Ik hou me voornamelijk bezig met landschapsfotografie waarbij het kernwoord is sfeer!

Alle werken van R Smallenbroek


Waarom je kiest voor Lettelberter Plas Zandgat Visstek op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lettelberter Plas Zandgat Visstek

Koop de foto Lettelberter Plas Zandgat Visstek van R Smallenbroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 989 679
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.