Letterlijk BREDA

van JPWFoto

Letterlijk BREDA van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 782864
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

WIe kent ze inmiddels niet? De fantastisch uitgevoerde tekst "Ik Ga Via Breda" langs het spoor op het oude fabrieksterrein van de suikerfabriek.
Van oorsprong waren het glanzende metalen objecten, die in de loop van de tijd de mooie roestige "look" hebben gekregen. Al op allerlei creatieve manieren vastgelegd.
Deze februaridag trof ik het, dat de letters in een laagje sneeuw stonden en dat de zonsondergang adembenemend mooi was. Het sneeuw ligt als suiker aan de voeten van de letters. Het is niet voor niets dat dit terrein inmiddels (2021) is omgedoopt tot 't Zoet!

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken