Lewes Castle

- Werkcode: 534 396

Jeroen de Jongh over Lewes Castle

Lewes Castle is een middeleeuws kasteel in de stad Lewes in East Sussex, Engeland. Oorspronkelijk Bray Castle genoemd, bezet het een commanderende positie die de kloof bewaakt in de South Downs, gesneden door de rivier de Ouse en bezet door de steden Lewes en Cliffe. Het staat op een kunstmatige berg net ten noorden van de hoofdstraat in Lewes en is gebouwd van lokale kalksteen en vuursteenblokken.
Jeroen de Jongh profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Welcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken van Jeroen de Jongh


Waarom je kiest voor Lewes Castle op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lewes Castle

Koop de foto Lewes Castle van Jeroen de Jongh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 534 396
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden