Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 7 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Lezende vrouw op een stoel. Academisch model - olieverf op papier.

- Werkcode: 962 546

Galerie Ringoot over Lezende vrouw op een stoel. Academisch model - olieverf op papier.

"Lezende vrouw op een stoel". Academisch model - Olieverf op transferpapier. Pieter Ringoot.

Geschilderd in de academie van Dendermonde (België)

Pieter Ringoot is wat men noemt een “academisch schilder”. Hij is niet iemand die improviseerde. Hij ging nooit voor zijn doek staan om te schilderen; zo maar. Wanneer hij begon dan was hij voorbereid, dan wist hij wat hij ging schilderen en hoe hij het ging schilderen. Dan had hij van zijn onderwerp de nodige voorstudies gemaakt en dit meestal met verschillende technieken zoals houtskool, potlood of pen.

Deze afbeelding is een voorstudie met olieverf en ligt aan de basis van een tweede werk wat ook te vinden is op deze website.

Je vindt het werk hier: https://www.werkaandemuur.nl/nl/Wijzig-werk/292/artist/edit/962561.
Galerie Ringoot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Galerie Ringoot

Galerie Ringoot is een hommage aan het werk van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot (1921 - 2011) en de Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris .

Deze online kunstgalerie toont een selectie uit het werk van de kunstenaars, bestaande uit olieverfschilderijen, aquarellen, pentekeningen, Schetsen, acryl schilderijen, aquarellen en pastel tekeningen.

Via de webshop op deze pagina is het mogelijk om reproducties en prints van de werken aan te schaffen. Met de aanschaf van een reproductie steunt u het onderhoud en de activiteiten van Galerie Ringoot zodat de werken voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Galerie Ringoot is een initiatief van Stef Ringoot. Illustrator, cartoonist en grafisch vormgever (zie https://www.stefringoot.com). Kleinzoon van Pieter Ringoot en schoonzoon van Hans Sturris.

Alle werken van Galerie Ringoot


Waarom je kiest voor Lezende vrouw op een stoel. Academisch model - olieverf op papier. als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Lezende vrouw op een stoel. Academisch model - olieverf op papier.

Koop dit schilderij Lezende vrouw op een stoel. Academisch model - olieverf op papier. van Galerie Ringoot als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 962 546

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
70,-63,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.