Licht en donker abstract in zwart-wit

van Arja Schrijver Fotografie

Licht en donker abstract in zwart-wit van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 71315
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Je zou het misschien niet zeggen, maar je kijkt hier naar een paar achter elkaar liggende wc-rolletjes. Het beeld is onderdeel van een serie van zes zwart-wit foto's waarin ronde vormen, schaduwen en lijnen het onderwerp zijn. Ik heb daarbij uitgeprobeerd wat de scherptediepte doet.
In deze specfieke foto ben ik naast scherptediepte meer gaan spelen met het licht. Wat in het beeld opvalt is de tweedeling in licht en donker: de bovenkant van de rolletjes zijn verlicht, maar hebben een donkere achtergrond. De binnenkant van de rolletjes zijn donker, maar hebben een lichte achtergrond. De horizon vormt daarbij precies het snijpunt tussen de donkere en lichte achtergrond en de lichte buitenkant en donkere binnenkant van de rolletjes.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken