Een Werk aan de Muur shop

Licht en schaduw, stoom en ijs

- Werkcode: 994 564

Frans Blok over Licht en schaduw, stoom en ijs

Dit digitale schilderij is een bewerking van een foto, gemaakt op een koude lente-avond tijdens het gouden uur bij Myvatn, het magische meer in Noord-IJsland. Een wonderlijk grillig landschap dat gevormd is door vulkanisme en daardoor af en toe buitenaards aanvoelt, zeker bij bijzonder licht.

De zon staat zo laag boven de horizon dat heuvels en kraters lange schaduwen werpen. Andere plekken baden nog in het zonlicht. In de verte is een deel van het meer nog bedekt met ijs en er ligt sneeuw op de bergtoppen. Tegelijkertijd zien we twee wolken stoom omhoog komen uit de heuvels aan de overkant. Land en water, licht en schaduw, hitte en kou, de contrasten liggen hier dicht bij elkaar en zorgen gezamenlijk voor een fascinerend beeld.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Licht en schaduw, stoom en ijs als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Licht en schaduw, stoom en ijs

Koop dit digital art werk Licht en schaduw, stoom en ijs van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 994 564
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
113,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.