Lichtcode: Kracht van creatie

Werkcode: 1 150 063 Kopieer de werkcode

Shirley Hoekstra profielfoto De lichtcode: 'Kracht van creatie' is een intuïtief verkregen uitwerking van een lichtcode. Tijdens de creatie heb ik mij laten leiden door stilte, rust, innerlijke beelden en verbinding.
De creatie geeft alle kleuren van de bekende chakra's in het lichaam weer. Deze kleuren staan ook in de volgorde van de chakraposities. De zeven speelt in dit werk een grote rol in de verdeling van de vlakken en de vormen.
Het getal zeven wordt ook wel het volmaakte getal genoemd, omdat het uit drie en vier is samengesteld, de driehoek (verbonden met drie-eenheid van de geest) en het vierkant (verbonden met de vier elementen van de materiële wereld).
Het getal 7 is ook het meest symbolische getal in de reeks van 1 tot en met 10 en het is verbonden met spirituele realisatie en voltrekking. De zeven wordt gekoppeld aan de rustdag na het proces van creatie. Het betekent het zich losmaken van het materiële niveau of het leven van alle dag om af te stemmen op een hoger, spiritueel niveau.
De Pythagoreeërs noemden het getal zeven een volmaakt getal, omdat het uit drie en vier was samengesteld:
Zeven is ook het getal van natuurlijke cycli die we op allerlei vlakken kunnen zien: in de muziek, in de kleuren en de elementenleer.

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Meer weten over Shirley Hoekstra?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Jacklyn
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend kwaliteit en customer service
    Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
    Marleen
    Nederland
    5 / 5

    Keurig en snel geleverd
    Ben erg tevreden, keurig en snel geleverd en contact per mail erg duidelijk

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Rijndam Revalidatiecentrum
    Nederland
    5 / 5

    Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
    Brigitte
    Nederland
    5 / 5

    Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Vivianne
    Nederland
    5 / 5

    Professioneel en mooi product.
    Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    Ingrid Luijten
    Nederland
    5 / 5

    Doek besteld via de site. Het is prachtig. Heel fijne kwaliteit en lijstsysteem is eenvoudig in elkaar te zetten. Super service.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    Tiny
    Nederland
    4 / 5

    Super!
    Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Victor Burgmeijer
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Riccardo
    Nederland
    5 / 5

    De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Anita
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
    Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Erik
    Nederland
    5 / 5

    Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Meer weten?

Meer over ArtFrame en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Lichtcode: Kracht van creatie van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden