Een Werk aan de Muur shop

Liefde op het eerste gezicht

- Werkcode: 646 457

Jacques Jullens over Liefde op het eerste gezicht

Fantastisch als je stopt langs de weg, en je meteen oogcontact hebt met deze prachtige koe. Doordat het licht schuin van achteren komt, weet het zonlicht de haren op de kin mooi op te lichten...
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Liefde op het eerste gezicht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Liefde op het eerste gezicht

Koop de foto Liefde op het eerste gezicht van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 646 457
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
45 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.