Liefde voor Rotterdam | Stadskaart in een hart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443111
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
104 gratis verzending!

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Geïllustreerde stadsplattegrond van Rotterdam in een hart van rode aquarel. Deze zeer gedetailleerde kunstwerk is een samensmelting van analoge- en digitale illustraties. Het kunstwerk heeft een minimalistische en moderne pop-art stijl.
Een perfecte wanddecoratie voor de ultieme liefhebber van Rotterdam.

De plattegrond van Rotterdam zit in dit kunstwerk verwerkt in het rode hart. Onder het hart staat de stadsnaam Rotterdam in zwarte letters. Rondom het hart is het spierwit zodat de aandacht volledig uitgaat naar het hart en de straten van Rotterdam.

Deze stadskaart toont de volgende Rotterdamse wijken:
Rotterdam Centrum, Delfshaven, Spangen, Cool, Noordereiland, Katendrecht, Nieuwe Werk, Afrikaanderbuurt, Kralingen, Crooswijk, Kralingse plas, Rubroek, Oude Noorden, Bergpolder, Liskwartier, Overschie, Hillegersberg, Charlois, IJsselmonde, Feijenoord, Zuidplein, Carnisse, Tarwewijk, Bloemhof, Hillesluis en Vreewijk.

Zowel De Kuip, het voetbalstadion van Feyenoord als Het Kasteel van Sparta staat op deze stadskaart afgebeeld.

Bekijk het album "Rotterdam in kaart" op wereldkaarten.werkaandemuur.nl voor meer artistieke en moderne stadskaarten van Rotterdam.

Over - Wereldkaarten.shop -

- Wereldkaarten.shop - profielfotoWereldkaarten.Shop creëert bijzondere artistieke Wereldkaarten en Landkaarten.
De persoon achter de kaarten is Ricardo Bouman, een grafisch ontwerper uit Zoetermeer.
In zijn ontwerpstudio creëert hij handgemaakte cartografische kunstwerken met onder andere verf- en inktsoorten. Ook illustreert hij digitale kaarten in moderne stijlen.

Ricardo is al van jongs af aan creatief bezig met aquarel en schildert o.a. landschappen en stadsgezichten. Door zijn interesse in reizen en topografie is hij in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot een unieke collectie, bestaande uit moderne en artistieke kaartendesigns, geschilderd met aquarel, acrylverf- en inktsoorten of als collage met natuurlijke materialen, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen' die u hier kunt bekijken: https://bit.ly/2mQIraK

Lees het interview van Ricardo Bouman over zijn artistieke cartografie op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog op: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle originele schilderijen en illustraties zijn in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal geoptimaliseerd voor mooiste resultaat aan de muur op je gewenste formaat en materiaalsoort.

Wereldse groet,

Ricardo Bouman | https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken