Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 20 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Liefde voor Zoetermeer | Stadskaart in een hart

- Werkcode: 669 282

Wereldkaarten.Shop over Liefde voor Zoetermeer | Stadskaart in een hart

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Geïllustreerde stadsplattegrond van Zoetermeer en Benthuizen in een hart van rode aquarel.
Deze zeer gedetailleerde kunstwerk is een samensmelting van analoge- en digitale illustraties en is gemaakt door Ricardo Bouman | Grafisch ontwerper en illustrator uit Zoetermeer.

De plattegrond van Zoetermeer zit in dit kunstwerk verwerkt in het rode hart. Onder het hart staat de stadsnaam Zoetermeer in zwarte letters. Rondom het hart is het spierwit zodat de aandacht volledig uitgaat naar de plattegrond.

Deze stadskaart toont de volgende Zoetermeerse wijken:
Zoetermeer Centrum, Zoetermeer Dorp, Oosterheem, Meerzicht, Noordhove, Palenstein, Seghwaert, Driemanspolder, Buytenwegh, De Leyens, Rokkeveen, Lansinghage, Zoetermeerse Plas ( Noord Aa ), Noordhovense Plas, Benthuizerplas, Bentwoud en het naastgelegen dorp Benthuizen.

Deze stadskaart is een creatie van Ricardo Bouman.
Op dit concept en kunstwerk rust Copyright.
Wereldkaarten.Shop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wereldkaarten.Shop

Artistieke en moderne Wereldkaarten uit eigen ontwerpstudio en atelier in Zoetermeer.
Ricardo Bouman 'het creatieve brein achter Wereldkaarten shop' is een grafisch ontwerper en illustrator met passie voor reizen, grafisch ontwerp, schilderkunst en cartografie.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische kunst met o.a. verf- en inktsoorten en illustreert hij digitale kaarten 'zoals lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op zijn Instagram pagina via: @wereldkaarten.shop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat mogelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken van Wereldkaarten.Shop


Meer weten over Wereldkaarten.Shop?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Liefde voor Zoetermeer | Stadskaart in een hart op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Liefde voor Zoetermeer | Stadskaart in een hart

Koop de illustratie Liefde voor Zoetermeer | Stadskaart in een hart van Wereldkaarten.Shop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 669 282

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.