Light in to the darkness van Dennis Borman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 671238
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 gratis verzending!

Omschrijving

gebruik gemaakt van de omgeving (donker bos) de groente en paddenstoeltje was er al ? een led lampje van de ali! (dus geen photoshop) en een macrorails van nisi (onwijs fijn ding trouwens), Man dat valt nog niet mee, elk zuchtje wind is beweging onscherpte, maar heerlijk om te doen!

Dit werk wordt aangeboden door Dennis Borman

Dennis Borman profielfotoEven Voorstellen,

Ik ben Dennis Borman,
En fotografeer vooral in de donkere uurtjes die de dag te bieden heeft, Avond/Nacht, of hele vroege ochtend, hoewel ik die laatste nog wel eens over sla.

Uiteraard sta ik open voor meerdere facetten die fotografie te bieden heeft, zowel achter de camera als tijdens de nabewerking begeef je je even in een andere wereld, een wereld die ''even'' stil staat, zodat je in het ''moment'' kan blijven hangen, of te wel ik wordt er relaxt van als ik op pad ga met de camera.
niet dat ik het dagelijkse leven niet relaxt ben, maar ik kan de realiteit even ontvluchten zonder hem te verliezen, hopelijk kun je dit terug vinden in mijn beelden.

Veel plezier met rond snuffelen in mijn shop en wellicht zit er iets tussen voor je, om jou kantoor, woonkamer, slaapkamer, mancave, knutselkamer, yoga ruimte etc...etc... op te leuken.

Groet Dennis

Alle werken