Werkcode: 213308

Lijnmarkt Utrecht bij nacht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
80 gratis verzending!
Lijnmarkt Utrecht bij nacht van Larissa Beentjes

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Lijnmarkt is een straat in de binnenstad van Utrecht. De circa 150 meter lange straat bevindt zich tussen de Maartensbrug en de Gaardbrug. De panden aan de oostzijde van de Lijnmarkt liggen met de achterzijde direct langs de Oudegracht, zonder tussenliggende straat, werfkelders of werf. In vroegere tijden was er nog wel een open werf langs de gracht, maar in de loop der eeuwen mocht deze overbouwd worden mits er een openbaar pad zou blijven. De galerij met bogen is het resultaat van deze aanpassing.

Iedereen die woont, werkt of studeert in Utrecht, is er wel eens langsgefietst of gelopen in de richting van Het Wed. Aan de straatkant van de lijnmarkt zitten onder andere het cafe De Witte Ballons, restaurant Bis en de Vitamin Store. Schilderij in zwart blauw

Het originele schilderij is direct bij mij te koop of te huur. Neem contact met mij op als u interesse heeft.
Email : info@larissabeentjes.nl
Acryl op doek
90 x 70 (h x b)

Over Larissa Beentjes

Larissa Beentjes profielfotoAan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht volgde ik kunstonderwijs, in de richting theatervormgeving. Tegenwoordig leg ik mijn creativiteit in het maken van schilderijen, veel in opdracht maar ik maak ook vrij werk. Het uitgangspunt van mijn werk is niet om ingewikkelde kunst te maken, maar juist om gewoon iets dat boven de bank gehangen kan worden en toch een bijzonder en uniek is. Ik gebruik een fotografische / schilderachtige techniek met zwart en wit als dominante kleuren. Industriële en stedelijke vormgeving zijn mijn grootste inspiratiebronnen.

Alle werken